Hela Bilen

ett nytt sätt att ta hand om din bil

Hyrbilar från helabilen i Malmö

Hela Bilen är en bekväm och tidsbesparande tjänst som Hyrbilar Malmö samarbetar med. Vi har samlat de viktigaste tjänsterna kring bilservice, bilvård, däck och hyrbilar under ett och samma namn. Vid bokning kan du välja flera tjänster samtidigt och du slipper därmed lämna in bilen på olika ställen.

Utöver biluthyrning kan vi erbjuda er följande tjänster:

Hela bilen – bilvård

Med en toppmodern bilvårdanläggning på Västkustvägen 21 i Malmö har vi tagit bilvården till en annan nivå. Vissa branschfolk inom landet har kallat vår anläggning ”den modernaste i Skandinavien”, vilket vi värdesätter högt. Vi är en Sonax Professional Partner, vilket innebär att bilvårdsteknikerna är utbildade av Sonax och är väldigt duktiga. Vår mest exklusiva produkt är Sonax lackskydd och Nano Guard. Med unikt samarbete med Din Bil (Audi, VW, Skoda, Seat), Förenade Bil (BMW, MINI Cooper) och Bilpartner (Saab och Kia) lackskyddar vi bilen när den är helt ny. Detta för att bevara glans och lyster men samtidigt skydda lacken från repor, oxid, nedmattning och andra nedbrytande företeelser. Ring oss på 040-93 27 00 för mer information eller besök SONAX hemsida i Malmö

Hela Bilen – däck och fälg

Våra verkstäder i Malmö är moderna anläggningar där vi arbetar med alla typer av bilmärken och däck. Vi är auktoriserade Däckonline och Bythjulpartner i Malmöområdet.

Till våra kända däckmärken hör Goodyear, Michelin, Pirelli, Continetal, Dunlop, Bridgestone, Nokian, Gislaved. Vi erbjuder även mellanklassdäck som Avon, Toyo, Kumho, Star Perfomer, Firestone, Hankook och även budgetdäck som Kenda, Meteor, Wanli, och Semperit. Bland favoriterna är det svenska regummerade miljödäcket ITS som är ett bra däck till ett bra pris. Ring direkt till däckverkstaden på 040-18 54 54 eller besök vår däck sida.

Hela Bilen – bilservice

Hela Bilen har komplett bilverkstad i Malmö. Vi ger den bästa servicen till både dig och din bil. Vi hjälper dig med service, byta bromsar, oljebyte, stötdämpare, kamrem till bra priser. Ring bilverkstaden Västkustvägen 21 på 040-18 37 37. www.bil-verkstad.com

Din bilverkstad i Malmö, www.bil-verkstad.com

Vill du hyra en Audi?